Beíratás 2022.04.11-12.
0. szülői értekezlet
2021-22. Tervezett csoportbeosztás
Óvodai beíratás 2021-22

 

 

 

 

 

F E L H Í V Á S

 

A Villányi Óvodai Intézményfenntartó Társulás fenntartásában működő  Villányi Kikerics Óvoda a 2021/22-es nevelési évre

2021.04. 19-én hétfőn és 04. 20-án kedden

7.30-16.30-ig ÓVODAI ÉS MINI BÖLCSŐDEI BEÍRATÁST tart.

 

Óvodakötelesek azok a gyermekeket, akik 2021. augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket. Az óvodába felvételt nyerhetnek továbbá azok a gyermekek is, akik betöltik a 2.5 életévet!

A Mini bölcsődébe 1 éves kor betöltése után tudjuk fogadni a gyermekeket, de jelentkezni most kell! Feltétel: mindkét szülő igazolt munkaviszonya.

Kérjük, hozzák magukkal:

  • a gyermek nevére kiállított személyi igazolványt
  •  lakcímet igazoló hatósági igazolványt
  • a gyermek TAJ kártyáját
  • a szülők személyi igazolványát és lakcímkártyáját, bemutatás céljából.

A mini bölcsődébe jelentkezőktől a fentieken túl, kérünk születési anyakönyvi kivonatot, és az oltási könyvet is.

A beíratás helye: 7773 Villány, Rákóczi F. u. 19.

További információ és időpont egyeztetés a 06/30-483-0722-es számon.

 

Kincses Tamásné Bea

intézményvezető
Elektromos és elektronikai hulladék begyűjtést szervezünk!

Környezettudatosság a mindennapokban

Elektromos és elektronikai hulladék begyűjtést szervezünk!

Időpont: 2021. április 7.  – 2021. április 29.

közötti hétköznapokon,

6.00 és 16.30 óra között

Helyszín: Villány, Rákóczi F. u. 14.

 (régi Óvoda udvara) kulcs az új oviban elkérhető!

Kizárólag egészben hagyott, használhatatlan gépek lerakása engedélyezett.

Bontott, részekre szedett kisgépeket NEM tudunk átvenni!!!

Az elektronikai hulladékot a kommunális hulladékkal keverni tilos, azt külön, szelektíven kell gyűjteni.  A hatékony begyűjtésért óvodánk-iskolánk alapítványa bevételhez jut.

Az elszállításról az EU szabványnak megfelelően gondoskodunk.

Kérünk mindenkit, hogy a hulladékleadással támogassák kezdeményezésünket!
Hírek az óvodából március

Hírek az óvodából

A március nem túl vidáman indult, mivel a COVID harmadik hulláma miatt óvodánk is csak ügyeleti rendben fogadhatta a gyermekeket. Szerencsére a Mini bölcsit nem érintette a szigorítás, így a bölcsis gyermekek szülei zavartalanul tudtak tovább dolgozni.

Az óvodai ügyelet idején sem állt meg az élet. Visszavezettük az online kapcsolattartást a szülőkkel, gyermekekkel. Sokat fejlődtek a dolgozóink és a szülők is e téren. Kedves kis videókkal jelentkezetett be mindkét oldal, így mi megosztottuk a szülőkkel az óvodai történéseket, s ők megoszthatták velünk gyermekeik ügyeskedéseit.

A jelen lévő ovisokkal megtartottuk a szokásos KISZE bábbal a télűzést, amit ismét nagyon élveztek a gyerekek. Bár nem volt túl hatékony, a reggeli fagyokat elnézve, de legközelebb ügyesebbek leszünk ígérjük!

Medvehagymázni is eljutottunk a Csillagvölgy erdőbe, ahol egy igazi medvehagyma szőnyeg várt bennünket. Jót mókáztunk a friss levegőn. Énekeltünk játszottunk, dombot másztunk a gyerekekkel, s jó sok medvehagymát szedhetett mindenki, amit haza is vihettek a gyerekek. Közben sok-sok ismeretet adtunk át nekik az éledező természetről, növényekről-állatokról.

Márton Dóri anyukájának köszönhetően húsvét előtti nyuszi simogatáson vehettünk részt Magyarbólyban.  Aranyos kiskacsákat is simogathattak a gyerekek. Igazán jól sikerült a délelőtt. Sok-sok kisállattal találkoztak a gyerekek, sőt meg is érinthették, etethették őket. Az Andora vendégházban pávákat, aranyfácánt, gyöngytyúkot, sőt alpakát is nézegethettünk, etethettünk. Köszönjük, hogy fogadtak bennünket!

Az ovi húsvéti ajándékát idén is házhoz vitték az óvó nénik, ezzel is kedveskedve a gyerekeknek. Az oviban-bölcsiben lévő gyerekek minden csoportnak építettek fészket, így a nyuszinak könnyű dolga volt szétosztani az ajándékokat.

A Csillagvölgy Étterem élelmezésvezetői feladatait ezentúl Faragóné Budai Angéla látja el.   Dietetikussal is bővült a kollektíva, Dávid Bobos Zsófia személyében.

Mivel az új élelmezésvezető nem lesz minden nap jelen az intézményben, ezért most vált igazán fontossá, hogy betartsák a vendégeink és a szülők is azt a szabályt, miszerint az étel rendelését és-lemondását az étkezést megelőző munkanap 10.00-ig tudjuk elfogadni. Erről a részletes tájékoztatást az érintettek megkapták. Köszönjük, hogy tekintettel vannak erre a kérésünkre.

A lakodalmas, szülinapos, bálos előfoglalások újra megkezdődtek, akinek ilyen irányú terve van, kérem jelezze a 0630/483-0722-es telefonszámon, hogy az előjegyzést kötelezettségmentesen fel tudjuk venni.

Minden kedves olvasónak kellemes tavaszi napokat és jó egészséget kívánunk!

Kincses Tamásné

intézményvezető
Naptár

2023. szeptember
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Cimkefelhő