Éva néni bucsúztatása

 

Kedves Éva!

Lezárult életed egy korszaka, egy hosszú dolgos időszak.

40 munkával töltött év.

 

Ez túl hosszú idő ahhoz, hogy nyomtalanul eltűnjön egy ember életében. Emlékek sora villan fel gondolatainkban. Voltak vidám, lelkesedéssel teli napjaid, de az éremnek két oldala van. A sors olykor akadályokat gördített eléd, hogy jellemed erősítse. Te akkor sem adtad fel hivatásod, mindvégig megoldásokat keresve kitartottál.

 Fiatal pályakezdőként kerültél óvodánkba. Képesítés nélküli óvónőként bontogattad szárnyaid. Segítettek akkori kollégáid, akik közül néhányan ma is itt ülnek. Tanultál, dolgoztál sokszor kűzdöttél velünk-értünk.

 Hosszú éveken át óvónőként, majd vezetőként dolgoztál. Sok-sok gyermek, ma már családanyák-apák kedvence voltál, akik szívesen emlékeznek vissza a régi óvodás önmagukra. A kirándulásokra, mesékre, bábelőadásokra, tornafoglalkozásokra, közös programokra, élményekre.  Erősítetted óvónői kórusunkat, részese voltál a fellépéseinknek.

A falu, ma már város életében is aktívan közreműködtél.  A választások idején dolgoztál a bizottságban, a borrendet képviselted-képviseled még ma is, ha kell. Nemcsak az óvodában, hanem a közéletben is számíthattak rád.

Eljött a pihenés ideje számodra. Megérdemelsz egy kicsit lassabb tempót, nyugalmat. A mindennapos rohanás, készenlétben állás után, már koncentrálhatsz családodra, élhetsz hobbidnak. Jobban odafigyelhetsz önmagadra, egészségedre.

Lezárult egy korszak számodra. Ennek méltó zárásaként fogadd el tőlünk, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozható „Pedagógus szolgálatért emlékérmet” Ezzel megköszönve pedagógiai munkásságodat. Az emlékplakett Takáts Gyula polgármesterünk irodájában kerül átadásra, melyre szeretettel meghívunk.

Minden történet véget ér valahol, de az életben minden vég, valami újnak a kezdete!

Kedves Éva!

Fogadd szeretettel ajándékunkat. Nézzük meg közösen a meglepetés kisfilmünket, ami rólad szól! / a kisfilm honlapunkon megtekinthető.

Egészségben gazdag, boldog nyugdíjas éveket kívánunk!

Az óvoda dolgozói

[print_gllr id=686 display=short]

 

Katt. ide: ->VIDEÓ

 


2 hozzászólás eddig
Hozzászólás írása

Örök emlék!

jó volt nekem is emlékezni a képek segítségével. Mindig maradjon meg bennetek az egymás iránti tisztelet, megbeszülés, szeretet és az összetartozás! MártiLeave a comment

(Nem kötelező!)


A hozzászolás rögzítéséhez kérem írja be a megfelelő számot *Naptár

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Cimkefelhő