Hírek az óvodából

Villány Város Önkormányzata új Ford Tranzit típusú buszt vásárolt az óvoda részére, amely 17 fő szállítására alkalmas. Nagyon szépen köszönjük ezt a nagyvonalú ajándékot!

Mindenki nagy örömére ismét volt Bábovi előadás a Művelődési Házban, „Hetet egy csapásra” címmel.

Elkezdődött a farsangi báli szezon a Csillagvölgy étteremben, egyéb báli rendezvények mellett, pótszilveszter is megrendezésre került.

Óvónőink nagytöbbsége a Drávaszabolcsi óvodában járt, ahol szakmai napokat tartottak. Sok hasznos, a tehetséggondozással kapcsolatos tapasztalattal lettünk gazdagabbak.

Idén is megtartottuk a Maci hetet az óvodában. Mindenki csoportonként dolgozta fel a témát, majd január 30-án mindhárom csoport a bölcsisekkel együtt jött össze egy közös ünneplésre, vetélkedésre. Minden ovis kedvére mehetett a különböző állomásokra, ahol ügyességi feladatokat kellett megoldani, de lehetett mézes finomságokat is kóstolni. Mindenki lázasan gyűjtötte a nyomdákat, amit a végén a „bíráló bizottság” összesített, majd kihirdette az eredményt. Természetesen minden csoport győztesnek érezhette magát. A program szervezője és koordinálója, Végváriné Kiefer Andrea óvodavezető helyettes volt.

Karvai Sándor Guinness rekorder volt az óvoda vendége, aki elveszítette a látását, de pozitív életfelfogásával példakép lehet mindenki számára. Ő érzékenyítő foglalkozást tartott az óvodásoknak.

Bölcsiseinket ezúttal Tóth Marina és Bischoff Hédi szülei támogatták udvari kiskocsikkal. Köszönjük szépen a felajánlásokat!

Idei farsangi bálunk is remekül sikerült. Ahogy eddig mindig, idén is fergeteges volt a hangulat. Látványos jelmezek színesítették a bált, és természetesen a Margaréta csoportosok nyitótánca is nagy siker volt. Köszönjük szépen a szülőknek a hozzájárulást, a szendvicskészítő anyukáknak, apukáknak, hogy feláldozták a szombat délelőttjüket. Külön köszönet illeti Kázmérné Tompos Tündét, Tündi óvó nénit, aki évtizedeken keresztül szervezője, lebonyolítója, lelke volt az ovis farsangoknak. Idéntől, ő, mint tanácsadó mentorálja utódját Kósa Évát. Köszönjük még Reitz Reninek a sok-sok segítséget, hogy idén sem feledkezett meg az óvodáról.

Február 18-március 11-ig újabb elektronikai hulladékgyűjtést szervezünk! Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy kizárólag egyben hagyott NEM SZÉTSZERELT használaton kívüli gépeket helyezzenek el a gyűjtőben. Együttműködésüket köszönjük!

Köszönjük a Villánykövesdi Német önkormányzatnak, hogy ismételten támogatta óvodánkat!

                                                                                          Az óvoda dolgozói


Nincs hozzászólás eddig
Hozzászólás írásaLeave a comment

(Nem kötelező!)


A hozzászolás rögzítéséhez kérem írja be a megfelelő számot *Naptár

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Cimkefelhő