Hírek az óvodából

Szeptemberben becsöngettek. Jelképesen itt az óvodában is. Régi óvodásaink iskolások lettek, akiket fájó szívvel, de bizakodóan kísértünk le az iskolába. Érezzétek jól magatokat kedves volt ovisok, hiszen ezernyi csoda vár benneteket az iskolában. Ne felejtsétek, hogy visszavárunk benneteket egy-egy ölelésre, élménybeszámolóra.

Ismét gyerekzsivajtól hangos az óvoda udvara, és nem volt ez másként nyáron sem, amikor sokan jöttek az oviba, hogy velünk töltsék a nyarat. Igyekeztünk számukra tartalmassá tenni az itt töltött időt. Ebben az időszakban történt a bölcsőde udvarának csinosítása, bővítése háromszögmászókával, hintákkal. Elkészült a focipálya támfala is, önkormányzati és testvérvárosi segítséggel, amit a farsangi bál bevételével egészítettünk ki.

Alapítványi forrásból két klímával gazdagodott az óvoda, ami enyhülést hozott a forró nyári napokban. Köszönjük szépen Kincses Tamásnak, hogy díjmentesen szerelte fel a berendezéseket.

Ebben az évben is törekszünk arra, hogy gyerekeink mindenből a legjobbat kapják, ezért a csoportokban PI- vizes ivóautomata áll a gyerekek rendelkezésére.

Új fakultatív szolgáltatás indul az óvodában, az ovi jóga és a TSMT (okosító) torna.

Elektromos hulladékgyűjtés lesz a régi óvoda udvarán a szokott módon október 26-tól.

A Pécsi Labdarugó Akadémia műfüvet ajánlott fel óvodánknak, aminek jó hasznát vesszük majd az udvar rendezésénél. Itt szeretnénk megköszönni Szappanos Sándornak, hogy segített az egyik udvari játék áthelyezésében.

Ismét Zöld Óvoda pályázatot adott be óvodánk. Az eredményre még várunk, de reméljük, ezzel megnyerjük újabb 3 évre Zöld Óvoda megtisztelő címet.

Itt, az újság hasábjain szeretnénk megköszönni a közösségi szolgálatos középiskolásoknak, hogy óvodánkat választották. Nagy segítségünkre voltak a nyári napokban, számítunk rájuk továbbra is. Név szerint: Lelkes Dominik, Speidl Ádám, Fehér Steller Krisztián, Heisz Kata, Sólyom Adrienn, Horváth Levente, Pap Kíra, Hadfi Rebeka.

Szeptemberben új jelrendszerrel indítottuk az évet. Ezek nagyon esztétikusak, könnyen kezelhetők, vasalhatók és öntapadók. Időszerű volt már a csere, hiszen a régiek megkoptak, nem voltak egységesek. A gyerekek nagyon jól fogadták, napok alatt megszokta az is, akinek megváltozott a jele.

Személyi változások is történtek az óvodában. Pfund Gabriella Gabi óvó néni nyugdíjas lett. Ez alkalomból megkapta a Pedagógiai Szolgálati Emlékérmet amit Kincses Tamásné Bea az óvoda vezetője, és Takács Gyula polgármester úr adott át. Kedves Gabi! Gratulálunk, és kívánjuk, hogy derűsen teljenek a nyugdíjas éveid, hiszen Te mindig megnevettettél minket, amíg dolgoztál.

Bernáth Juditka is örömteli okból hagyta itt a közösséget, hiszen gyönyörű, egészséges kisfiúnak adott életet. Szívből gratulálunk! A babának és anyukájának jó egészséget kívánunk!

Gabi és Juditka már most hiányoztok!

Az óvoda dolgozói


Nincs hozzászólás eddig
Hozzászólás írásaLeave a comment

(Nem kötelező!)


A hozzászolás rögzítéséhez kérem írja be a megfelelő számot *Naptár

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Cimkefelhő