Óvodai hírek

Mozgalmasan kezdődött az újesztendő az óvodában. Az ünnepekről visszatérve, ismét gyerekzsivajtól lett hangos az épület. Amíg a gyerekeket még az ünnepek élményei foglalkoztatták, január 31-én a vezetői klub megtartotta első értekezletét.

Ovi-zsaru foglalkozásunkat Keresztes Viktória törzszászlós tartotta a gyerekeknek. Nagyon tetszett mindenkinek a rendőrök munkája, egyenruhája, jelvénye. Viki néni a kicsik nyelvén értette meg a gyerekekkel a szabályok betartásának fontosságát, amiben segítségére voltak a már jól ismert Rendőr Ricsi és barátai. Sok-sok hasznos ajándékot is hozott, amit külön köszönünk neki!

Február 3-án bálozott az óvoda, megtöltve a Faluház mozi termét. Ismét fergeteges volt a hangulat, amihez hozzájárult Szakács Zoli aki a zenét szolgáltatta, Schotmann Irénke, Tegzes Szilvia, Hohmann Péter, Panta Zoltán, a Kadarka együttes tagjai, akik rögtönzött táncházzal emelték a bál hangulatát. Köszönjük szépen! A nyitótáncot idén a Pitypang csoportosok adták. Ügyesek voltatok kis Pitypangok! Köszönjük még a szendvicskészítő anyukáknak a segítséget, sok dolguk volt, mert kevesen voltak. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult ahhoz, hogy a bál ilyen jól sikerült, és a bevétel ismét rekordot döntött. A szülők közösségének egyetértésével az idei bevételt egy kinti étkezőhely kialakítására fordítjuk, hogy a nyári étkezések ismét a szabadban történhessenek, mint valamikor a régi óvoda nagy gesztenyefái alatt.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy idén több főiskolai hallgató választotta óvodánkat gyakorlatának helyszínéül. Reméljük, sok szakmai tapasztalatot gyűjtenek majd.

A Német Önkormányzat felajánlásával óvónőink a Deutsche Bühne német színház előadásában a „Minek nevezzelek” című vígjátékot nézhették meg.

Schneider Gábor volt N.B.1-es futballista vezetésével sportfoglalkozások indulnak a gyerekek számára.

Pitypang csoportosaink Denevértúrán jártak Abaligeten. Idén sem csalódtak, nagy élményben volt részük.

2018-ban két óvodai dolgozó Tompos Tiborné és Szőcs Mária megy nyugdíjba, akik márciustól már felmentési idejüket töltik. Megérdemlik a pihenést, hiszen már sokat „letettek az asztalra”.

Február 12-én fotózás lesz az óvodában.

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy óvodánk vezetője Kincses Tamásné elérte a mesterpedagógus minősítést. Nagyon sokat dolgozott és tett érte. Büszkék vagyunk rád Bea!

Az óvoda dolgozói


Nincs hozzászólás eddig
Hozzászólás írásaLeave a comment

(Nem kötelező!)


A hozzászolás rögzítéséhez kérem írja be a megfelelő számot *Naptár

2022. december
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Cimkefelhő